JVC Cuijk zegevierde eenvoudig tegen OBW. (archieffoto: Jeroen Engelen)
JVC Cuijk zegevierde eenvoudig tegen OBW. (archieffoto: Jeroen Engelen)

JVC Cuijk laat zich dit seizoen door niemand temmen

Voetbal 1.240 keer gelezen

CUIJK | JVC Cuijk ligt op schema voor een mogelijk historisch vroeg kampioenschap in de vierde klasse. Thuis tegen OBW (6-0) bleef de formatie van trainer Dennis Straatman al voor de twaalfde wedstrijd op rij -inclusief beker- ongeslagen. Acht competitiewedstrijden leverden 24 punten op.

Natuurlijk, JVC herbergt een groot aantal spelers met Derde Divisie-ervaring in de gelederen. Het stempel 'titelfavoriet' dat de Cuijkenaren voorafgaand aan het seizoen op kregen gespeld, was dan ook logisch. De verwachtingen aan sportpark De Groenendijkse Kampen, waar in het zeer recente verleden nog de schouders werden opgehaald voor voetbal op vierde klasse-niveau, zijn hooggespannen, maar worden onder Straatman ook waargemaakt. De jonge trainer laat JVC herkenbaar en aanvallend voetballen en heeft ervoor gezorgd dat na het chagrijn van een degradatie van het zaterdagelftal en het 'faillissement' van het zondagteam de lach weer overheerst aan de Sportlaan.
Tegen OBW werd het zaterdag 6-0 voor JVC. Die ruime overwinning kwam pas in de tweede helft tot stand. Na 45 minuten stond het 1-0 door een goal van Justin Lammers en had ook OBW zich enkele keren voor het doel van Romeo Okonkwo gemeld. Na rust stond er echter geen maat op JVC, dat via Jasper Vink en Ali Özdimir (ieder twee) en Gijs van den Besselaar uitliep naar een duidelijke winst. JVC Cuijk staat met 24 punten aan kop en wordt nog enigszins gevolgd door Juliana'31 (20 punten) en Alverna (19 punten).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant