Andre en Susan Peters runnen Het Posthuis in Beugen.
Andre en Susan Peters runnen Het Posthuis in Beugen. Foto: Martijn Schwillens

Het Posthuis in Beugen bestaat 10 jaar: 'Bij ons kan bijna alles. Er wordt geen nee verkocht'

Zakelijk 2.247 keer gelezen

BEUGEN | Eetcafé Het Posthuis in Beugen bestaat tien jaar. Eigenaar Andre Peters runt al tien jaar met veel plezier het café, restaurant, feestaccommodatie en catering.

Door Martijn Schwillens

Het is altijd een drukte bij Het Posthuis. Zo tref je op een avond de gasten in het restaurant, in het café de dart- of biljartvereniging en is er in de zaal een feestje. "In de zomer weten de fietsers ons ook te vinden. Het terras is dan lekker vol. Het voelt dan alsof we het hart van Beugen zijn. Bij ons kan bijna alles. Er wordt geen nee verkocht", legt Andre uit. "Anders dan bij veel andere restaurants bieden we de mogelijkheid om gezellig na te borrelen als je een hapje bent komen eten. Veel reclame maken we niet. Mond-op-mondreclame is de beste reclame."

Fantastische sfeer
Andre nam de zaak tien jaar geleden over samen met zijn broer. Sinds zes jaar bestiert hij Het Posthuis samen met zijn vrouw. "De kroeg was vroeger eigendom van de ouders van een vriendje van mij, dus als klein kind liep ik hier al rond. Ik heb altijd geroepen: 'Als de kans zich voordoet...' En dat was tien jaar geleden. Het is een oud pand, waar altijd een fantastische sfeer hangt."
Het afgelopen decennium heeft het tweetal hun eigen stempel gedrukt op Het Posthuis. "We zijn niet alleen een kroeg, maar ook echt een eetcafé met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Mensen komen hier om te eten en te drinken, maar veel mensen in de regio doen tevens een beroep op ons voor de catering en feesten." Andre vult aan: "Wat wij ook belangrijk vinden, is het samenwerken met verenigingen en bedrijven. Zo versterk je elkaar."

'Dé smaak van Brabant'
Het Posthuis is een 'typische oud-bruine Brabantse kroeg', zegt Susan. "Je vindt bij ons de smaak van Brabant. En ook écht Brabants: Je krijgt bij ons ook nooit te weinig." Andre besluit: "Zaterdagavond 30 november vieren wij ons 10-jarig jubileum. Iedereen is dan vanaf 20.00 uur van harte welkom."

Het Posthuis bestaat tien jaar en viert dat vanaf woensdag 27 november acht dagen lang door een 3-gangenmenu aan te bieden voor de prijs van tien jaar geleden. "Dat betekent dus drie gangen voor 17,50 euro in plaats van 22,50. Deze actie loopt tot en met donderdag 5 december", vertelt Andre Peters van Het Posthuis. Meer informatie: Het Posthuis, Kerkplein 1, Beugen, tel. 0485-361909, www.posthuisbeugen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant