Ronnie Cornelissen: 'Ronco Witgoedservice is het juiste adres voor A-merken witgoed of keukenapparatuur voor een goede prijs.' (tekst: Jos Gröniger)
Ronnie Cornelissen: 'Ronco Witgoedservice is het juiste adres voor A-merken witgoed of keukenapparatuur voor een goede prijs.' (tekst: Jos Gröniger)

Ronco Witgoedservice biedt ook in nieuw pand in Cuijk meer dan service

Zakelijk 1.149 keer gelezen

CUIJK | De verhuizing van de Kovel naar de Weldaad is slechts een paar honderd meter, maar de nieuwe locatie van Ronco Witgoedservice biedt veel meer voordelen. Vrijdag en zaterdag kan iedereen zien waarom. "Het gelijkvloerse pand met een mooie wand met keukenapparaten en een ruimte voor workshops zijn de grote veranderingen", zegt Ronnie Cornelissen.

De Cuijkenaar heeft ruim vijftien jaar geleden zijn kennis, ervaring en liefde voor de branche omgezet in een eigen bedrijf. "Ik was er aan toe om op eigen benen te gaan staan, en ik een andere werkwijze. Wij geven als monteur een specialistisch advies en houden geen verkooppraatje. Wij kijken naar de kwaliteit en opbouw van de machine."
In de periode van de vijftien jaar dat Cornelissen als zelfstandig ondernemer actief is zijn eerlijkheid en servicegerichtheid de rode draad. "Ik wil zeker weten dat de producten die ik verkoop goed zijn. Klanten willen waar voor hun geld en daar steun ik hen bij."
RonCo Witgoedservice kiest voor een showroom met A-merken witgoed of keukenapparatuur die op afspraak te bezoeken is. "Wij maken tijd voor u om een passend de degelijk advies te kunnen geven met een bijbehorende service met een scherpe prijsstelling", zegt Ronnie. "Wij gaan dieper op de apparatuur in en demonstreren ze."
Komend weekend gunt Ronco Witgoedservice iedereen een blik in het nieuwe pand.
Info: Ronco Witgoedservice, Weldaad 15 in Cuijk, www.witgoedservice-ronco.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant