Nieuwe startgroep Zed & Sop-zwemles bij Optisport-zwembaden in Gennep en Boxmeer.
Nieuwe startgroep Zed & Sop-zwemles bij Optisport-zwembaden in Gennep en Boxmeer.

Nieuwe startgroep Zed & Sop-zwemles bij Optisport: direct starten in januari 2020

Algemeen 1.021 keer gelezen

GENNEP/BOXMEER | In december staat er voor veel kinderen in Gennep en Boxmeer een spannende dag op de agenda, zij mogen gaan afzwemmen voor hun A, B of C-diploma. Na het aankomende afzwemtraject hebben de Optisport-zwembaden in Gennep en Boxmeer weer genoeg ruimte voor nieuwe zwemlesavonturiers.

De zwemlesmethode Zed & Sop's Grote Onderwateravontuur van Optisport is in de zwembaden in Gennep en Boxmeer een groot succes. In oktober behaalde in Pica Mare ruim 100 kinderen hun A, B of C diploma. Na dit afzwemmoment wordt er in januari gelijk gestart met een nieuwe groep zwemavonturiers.
Er wordt les gegeven in kleine groepjes van maximaal negen kinderen. Hierdoor leren ze technisch goed zwemmen en is er voldoende ruimte voor individuele aandacht. Er wordt gericht gekeken naar de kinderen en naar wat zij nodig hebben. Doordat we in een groot zwembad met meerdere groepen tegelijk zwemmen, leren ze al jong survivallen en zijn ze goed voorbereid op vrijzwemmen.
De zwemles wordt gegeven volgens de richtlijnen die zijn vastgesteld in de 'Bepalingen, Richtlijnen en Examenprogramma's Zwemdiploma's' (BREZ) en de leerlingen ontvangen volgens deze eisen het A, B of C diploma. Na het behalen van het zwemdiploma zijn de kinderen zwemveilig en kunnen ouders de kinderen met een gerust hart in een groot zwembad laten zwemmen.
Wil je je kind ook opgeven voor zwemles? Meld je dan aan voor een gratis adviesles via picamare@optisport.nl of hoogkoor@optisport.nl. Of kijk op www.optisport.nl/picamare of www.optisport.nl/hoogkoor

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant