Hans Wijers (vestigingsleider Mastermate Boxmeer) en Giovanni Swanenberg (Geurts van Bergen)  bij het afhaalpunt van Geurts van Bergen bij Mastermate aan de Romeinenstraat 22.01 in Beugen.
Hans Wijers (vestigingsleider Mastermate Boxmeer) en Giovanni Swanenberg (Geurts van Bergen) bij het afhaalpunt van Geurts van Bergen bij Mastermate aan de Romeinenstraat 22.01 in Beugen.

Nieuw: Afhaalpunt Geurts van Bergen bij Mastermate Boxmeer

Zakelijk 1.117 keer gelezen

BEUGEN | Bouwmaterialen, ijzerwaren en gereedschappen afhalen op één locatie in de regio Boxmeer. Het kan bij Mastermate Boxmeer. Bij de vestiging aan de Romeinenstraat 22.01 in Beugen heeft Geurts van Bergen met Mastermate een afhaalpunt geopend. Hans Wijers (Mastermate) en Giovanni Swanenberg (Geurts van Bergen) vertellen wat de voordelen zijn.

Giovanni: "Klanten van Geurts van Bergen kunnen materialen ophalen of laten klaarleggen in het afhaalpunt. En klanten van Mastermate kunnen op rekening materialen uit het afhaalpunt meenemen." De eerste reacties zijn positief, zegt Hans: "Vakmensen die gebruikmaken van het afhaalpunt, ervaren het gemak en de tijdwinst. Ze zijn blij dat ze bouwmaterialen en bevestigingen in één rit kunnen meenemen."
In het afhaalpunt liggen onder andere houten balken, plaatwerk, gipsplaten en zakken cement. Giovanni: "Zie het als een Geurts van Bergen 'to go' met een flexibel assortiment bouwmaterialen. De materialen in het afhaalpunt zijn afgestemd op bevestigingsmaterialen die Mastermate verkoopt. En hier zit het voordeel voor de klant, zegt Hans: "De vakman die bijvoorbeeld hoekankers of andere houtverbindingen haalt, kan meteen het hout meenemen. Daarvoor hoeft hij niet meer apart naar de groothandel te rijden." Hans gaat verder: "We combineren de kennis van de materialen die we verkopen en dat leidt tot een hogere kwaliteit van projecten. Samen voor uw maximale resultaat."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant