Wethouder Maarten Jilisen verrichte woensdag de opening van de Aldi Cuijk.
Wethouder Maarten Jilisen verrichte woensdag de opening van de Aldi Cuijk. Foto: Aldi Nederland

Blije gezichten en positieve reacties bij opening Aldi

Zakelijk 1.975 keer gelezen

CUIJK | Afgelopen woensdag heeft de nieuwe Aldi-supermarkt in Cuijk zijn deuren geopend. De officiële opening van de winkel werd gedaan door wethouder Maarten Jilisen en de filiaalleider Niels Swinkels. Na het doorknippen van het blauwe lint stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen.

Binnen twee uur krasten 400 klanten prijzen als Multimedia PC's, buitencamera's tot de hoofdprijs van waardebonnen van 250 euro. De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel was bij velen dan ook onderwerp van gesprek. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak. "Wat een mooie openingsdag! We hebben er met z'n allen heel hard voor gewerkt de afgelopen week. Het is dan ook ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor", aldus een trotse Swinkels.

Nadruk op verse producten
In dit verbouwde filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De goed geteste producten, bekend als de 'Trots van Aldi', geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat. Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop.

Fairtrade en biologisch
Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten.

Het pand heeft een A++++=label (zeer energiezuinig), tijdens de verbouwing is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen, de koeling vindt plaats met natuurlijk CO2 en alle verlichting is LED.
De nieuwe winkel aan de Zwaanstraat 11 te Cuijk beschikt over bijna 100 gratis parkeerplaatsen en 75 gedeelde (blauwe kaart) parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zondag van 09.00 tot 18.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant