SSS'18 ging onderuit bij RKSV Heeze.
SSS'18 ging onderuit bij RKSV Heeze. Foto: Jeff Meijs

1D: SSS'18 in grote problemen na verlies in Heeze

Voetbal 663 keer gelezen

HEEZE | SSS'18 ziet de problemen onderin de eerste klasse D verder toenemen na een nieuwe nederlaag in Heeze. RKSV Heeze, dat de degradatiekraker met twee punten voorsprong op de Overloonse formatie inging, won met 3-1 en zette daarmee de ploeg van coach Ruud Vermeer op grotere afstand.

Zoals wel vaker dit seizoen lag het niet aan de werklust of het veldspel aan de zijde van SSS'18. Wel speelde de effectiviteit de gasten andermaal debet. In die zin ging Heeze beter met de kansen om. Tom Derkx was de gevierde man aan de kant van de thuisploeg, want hij nam de eerste twee goals voor zijn rekening. Bij een 2-0 tussenstand deed Koen Voesten in de slotfase namens SSS'18 nog iets terug, maar verder kwamen de Overloners niet. In de counter maakte Jorg van Galen zelfs nog de 3-1. "Dit is balen, want zeker in de tweede helft hadden we kansen op meer", aldus Vermeer. "Zeker op basis van de eerste twintig minuten en de tweede helft hadden we meer verdiend."
Tot overmaat van ramp zag SSS'18 een andere concurrent, SV Deurne, een punt pakken, waardoor het gat met de plekken elf (Deurne) en twaalf (Heeze) nu zeven en zes punten is geworden.