Guido Heutink van De Baronie: 'De Uit & Thuis service is iets nieuws voor deze regio.' (tekst en foto: Jos Gröniger)
Guido Heutink van De Baronie: 'De Uit & Thuis service is iets nieuws voor deze regio.' (tekst en foto: Jos Gröniger)

Uit eten? Gastheer De Baronie is ook de BOB

Algemeen 2.076 keer gelezen

BOXMEER | Een uitstekend diner in een prettig gezelschap. De maand december leent zich prima voor een culinair avondje uit met familie, collega's of vrienden. Hotel Restaurant De Baronie in Boxmeer voegt vanaf heden een extra dimensie toe aan het uitje. In samenwerking met Arena Lease biedt gastheer Guido Heutink met de Uit & Thuis Service vervoer van en naar het restaurant.

De horecaondernemer die De Baronie weer op de kaart gezet heeft, wil zijn gasten een zo compleet mogelijk diner bieden. "We blijven continu nadenken om de service optimaal te houden", zegt Heutink, "met de Uit & Thuis Service bieden we iets nieuws in de regio."
De Baronie voorziet de gasten bij de diverse menu's van bier- en wijntips. "In ieder gezelschap houdt iemand er rekening met alcoholgebruik omdat hij of zij de auto bestuurt. Vanaf nu zijn wij de BOB", zegt de gastheer, die goede reacties heeft gekregen op de aangekondigde dienst. "We hebben de Uit & Thuis Service gepromoot via de website en social media, en de reacties zijn enthousiast." Ook gasten die niet over eigen vervoer beschikken, kunnen er een beroep op doen.

Spelregels
De Baronie hanteert enkele spelregels voor het vervoer van en naar Boxmeer. "We rijden in principe in een straal van ongeveer tien kilometer van Boxmeer. De service is zeven dagen per week beschikbaar, en kan gereserveerd worden bij een drie- en viergangenmenu, keuzemenu of à la carte. En natuurlijk ook tijdens de feestdagen."
Info: Hotel Restaurant De Baronie, Spoorstraat 74, Boxmeer. Telefoon 0485-571345. Internet: www.debaronieboxmeer.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant