Twee leerlingen van Elzendaalcollege Boxmeer hebben een taart overhandigd aan Verberk in Boxmeer, de 100ste deelnemer aan het beroepenfeest
Twee leerlingen van Elzendaalcollege Boxmeer hebben een taart overhandigd aan Verberk in Boxmeer, de 100ste deelnemer aan het beroepenfeest

Taart voor 100ste deelnemer regionaal beroepenfeest

Algemeen 969 keer gelezen

BOXMEER | Tom uit Wanroij en Sara uit Gennep, beide derdejaars leerling van het Elzendaalcollege in Boxmeer, hebben Verberk Boxmeer Grond- en Wegenbouw afgelopen week een feestelijke taart aangeboden. Verberk meldde zich aan als 100e beroepsbeoefenaar aan het beroepenfeest Land van Cuijk Maasduinen On Stage.

Louis Verberk lacht: "Precies de 100ste, goede timing van ons hè". Bij de koffie vertelt hij vol passie over zijn bedrijf, waar ook altijd een paar stagiairs meewerken om ervaring op te doen.
"De jeugd is onze toekomst. We moeten ons werk echt laten zíen, ze het laten ervaren. Het is veel interessanter en veelomvattender dan wat je zo denkt. Daarom doen we ook mee met het beroepenfeest." Tom en Sara hebben vorig schooljaar tijdens de eerste editie van Land van Cuijk Maasduinen on Stage meegedaan. Sara heeft genetwerkt met beroepsbeoefenaars uit de zorg en de horeca. Tom vertelt trots dat hij zelfs een bijbaantje heeft overgehouden aan zijn On Stage-match met Keukenbouwersplus in Mill.
Ruim 800 vmbo-ers van de 7 locaties van het Elzendaalcollege, Metameer en Merletcollege gaan tijdens het beroepenfeest op 12 maart in het Inspyrium in gesprek met beroepsbeoefenaren over hun vak en werkdag.
Meer informatie via www.landvancuijkmaasduinenonstage.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant