Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Lintje Peter Coppus en Sjaak Koopmans bij afscheid dorpsraad Smakt-Holthees.
Lintje Peter Coppus en Sjaak Koopmans bij afscheid dorpsraad Smakt-Holthees.

Lintje Peter Coppus en Sjaak Koopmans bij afscheid dorpsraad Smakt-Holthees

  •   keer gelezen

HOLTHEES | Peter Coppus uit Holthees en Sjaak Koopmans uit Venray hebben maandagavond een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Beide heren namen afscheid als bestuurslid van de dorpsraad Smakt-Holthees en werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Burgemeester Van Soest (gemeente Boxmeer) en burgemeester Gilissen (gemeente Venray) reikten de onderscheidingen uit tijdens een bijeenkomst van de dorpsraad in 't Pelgrimshuis in Smakt. De heren Coppus en Koopmans verrichten al heel wat jaren vrijwilligerswerk voor een aantal organisaties in de dorpen Holthees en Smakt. Sinds 2002 is de heer Coppus waarnemend voorzitter en de heer Koopmans secretaris/penningmeester van dorpsraad Smakt-Holthees. Mede door hun inzet is de dorpsraad inmiddels uitgegroeid tot een organisatie die op een positief-kritische wijze de belangen behartigt van het dorp én aanjager is van veel projecten.
Ook zetten beide heren zich in voor VV Holthees-Smakt. De heer Coppus was onder andere assistent scheidsrechter en verzorger en is momenteel nog steeds clubscheidsrechter. De heer Koopmans was clubscheidsrechter en is nauw betrokken geweest bij de nieuwbouw van de kleedlokalen. Ook waren zij betrokken bij de dorpskermis en zijn ze actief voor CV De Keavers.

Meer berichten