SSS'18 ging onderuit tegen Chèvremont.

1D: SSS'18 verzuimt koploper Chèvremont pijn te doen

Voetbal 293 keer gelezen

OVERLOON | SSS'18 heeft zichzelf in het treffen met koploper Chèvremont onvoldoende beloond. De manschappen van trainer Ruud Vermeer waren niet minder dan de Zuid-Limburgers, maar verloren uiteindelijk geflatteerd met 1-3 en staan nu weer laatst.

Koen Voesten kopte al vroeg de 1-0 tegen de touwen. Die stand bleef tot aan de rust gehandhaafd. Kort na rust kwam Chèvremont langszij en de lijstaanvoerder kwam tien minuten voor tijd ook op 1-2. In de laatste minuut leek Thomas Botden zijn ploeg alsnog een waardevol puntje in de strijd tegen degradatie te bezorgen, maar met een katachtige reflex voorkwam de doelman van Chèvremont de gelijkmaker. In de tegenaanval maakten de gasten alsnog de 1-3. "Zonde, want een gelijkspel was zeker mogelijk geweest", somberde Vermeer.
SSS'18 staat door het verlies laatste in de eerste klasse D, want de Overloners zagen SV Venray drie punten pakken (4-3) tegen De Ster.

Zorgelijke blik bij SSS'18-trainer Ruud Vermeer.