Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Musicalschool Étoile verzorgde een leuke show.
Musicalschool Étoile verzorgde een leuke show. (Foto: Stichting IJsfestijn Boxmeer)

IJsbaan in centrum Boxmeer geopend

  •   225 keer gelezen

BOXMEER | Op vrijdagavond 6 december werd de ijsbaan op het Raadhuisplein officieel geopend. Wethouder Willy Hendriks gaf het startschot. Een grote groep jeugdige enthousiastelingen stond al paraat om hun rondjes op het perfect uitziende ijs te gaan schaatsen.

Door Jan Peters

Eerst was er nog een optreden van de Boxmeersche Harmonie. De akoestiek in het schaatspaviljoen mag uitstekend genoemd worden. Daardoor klonken de nummers ook fris en vrolijk. Musicalschool Étoile kwam daarna op het ijs. Mooie danspasjes, ondersteund door live gezongen nummers, maakten er een winters, sfeervol geheel van. Ook een heuse schaatsster toonde haar kunsten op het ijs. De pirouette aan het einde van haar oefening werd beloond met een daverend applaus. De aankleding en versieringen in en buiten tent nemen je mee naar de tijd van Anton Pieck.

Vier weken genieten
Boxmeer kan weer vier weken (tot en met zondag 5 januari 2020) genieten van een goed verzorgde ijsbaan. De exacte openingstijden, alsmede de verschillende ijsactiviteiten, kan men vinden op de website: www.ijsfestijnboxmeer.nl

Meer berichten