Nieuwe HaFa muziekopleiding voor de gemeente Cuijk.
Nieuwe HaFa muziekopleiding voor de gemeente Cuijk.

Nieuwe HaFa muziekopleiding voor de gemeente Cuijk

Algemeen 362 keer gelezen

CUIJK | Om de drempels tot het zelf musiceren, al of niet in groepsverband, te verlagen is in de gemeente Cuijk de Stichting 'De Nootendop' opgericht. Voor een betaalbare prijs en dicht bij huis kunnen kinderen en jongeren nu lessen krijgen in blaasmuziek en slagwerk.

Met ingang van 1 januari 2020 start er een nieuwe muziekopleiding voor de inwoners van de gemeente Cuijk met een breed aanbod aan muzieklessen voor leerlingen vanaf 6 jaar. Ook volwassenen zijn zeer welkom. Er kan gekozen worden voor o.a. de volgende instrumenten: dwarsfluit, klarinet, saxofoon, hoorn, trompet, trombone, bariton, bastuba en diverse slagwerkinstrumenten (zoals drumstel, marimba, xylofoon). De basis-muziekopleiding is geschikt voor iedereen. Er is dus geen specifieke voorkennis of vaardigheid nodig. Voor leerlingen die nog geen keuze kunnen maken voor een instrument wordt de mogelijkheid geboden voor kennismaking met een docent en een proefles op één van de instrumenten. De lessen worden verzorgd door ervaren docenten die al jaren in het vak zitten.
'De Nootendop' is opgericht door de 4 samenwerkende muziekverenigingen uit Cuijk, Haps, Vianen en Sint Agatha. Vanwege gemeentelijke subsidie bedragen de lessen 250 euro op jaarbasis. Inschrijven voor een proefles of opleiding kan vanaf heden. Meer informatie via de website www.denootendop.nl of per e-mail: info@denootendop.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant