Het Nachttoernooi in Mill beleeft op 18 en 19 januari 2020 de 28ste editie.
Het Nachttoernooi in Mill beleeft op 18 en 19 januari 2020 de 28ste editie. Foto: Apollo Mill

Nachttoernooi Apollo Mill zoekt deelnemende teams

Sport 297 keer gelezen

MILL | Van zaterdag 18 op zondag 19 januari wordt het traditionele Nachttoernooi van Apollo gehouden. Plaats van handeling is sporthal 'De Looierij' te Mill. De toernooicommissie is nog op zoek naar deelnemende teams. Volleybalervaring is niet noodzakelijk.

Het toernooi is vanaf 18.00 uur op zaterdagavond 18 januari. Er zijn selectiewedstrijden om daad- en slachtkracht te bepalen, waarop de poules worden ingedeeld. De wedstrijden duren voort tot ongeveer 01.00 uur in de nacht. Daarna en tussen de wedstrijden door is er ruimschoots gelegenheid om elkaar nader te leren kennen, wedstrijden te evalueren of zomaar gezellig na te keuvelen in de sportkantine waar Patrick de scepter zwaait.

Ontmoetingsplaats
Het Mills Nachttoernooi is door de jaren heen een prachtige gelegenheid gebleken om tegen andere teams de eigen krachten te meten. In het verleden deden vriendengroepen, clubgenoten, buurtgenoten, familieleden, collega's of kennissen mee aan het toernooi, dat bekend staat om zijn Brabantse gezelligheid. Deelname kost 60,00 euro. Nadere informatie over het toernooi, het reglement, tips en de wijze van betaling via per e-mail: fam.vloet2@ziggo.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant