Eten in kerstsfeer bij restaurant Njoy in Boxmeer. (foto: Jos Gröniger)
Eten in kerstsfeer bij restaurant Njoy in Boxmeer. (foto: Jos Gröniger)

Onbegrensde mogelijkheden bij restaurant Njoy in Boxmeer

Zakelijk 2.033 keer gelezen

BOXMEER | Voor een etentje met vrienden, collega's of familie een paar uur in Aziatische sfeer? Bij restaurant Njoy in Boxmeer zijn de mogelijkheden onbegrensd. Zes dagen per week staan gastvrouw Guoli Zhou en haar team klaar voor de bezoekers van het restaurant aan de Sint Anthonisweg. "Tijdens de kerstdagen serveren we extra gerechten, tegen dezelfde prijs", zegt Guoli Zhou.

Door Jos Gröniger

Njoy opende in mei 2016 de deuren in Boxmeer. Na drieënhalf jaar blikt Guoli tevreden terug. "Het gaat goed, de mensen hebben de weg naar ons restaurant gevonden, en daar zijn wij erg dankbaar voor." Restaurant Njoy heeft een gevarieerd aanbod met diverse concepten. "Je kunt bij ons a la carte eten van de vertrouwde Chinese gerechten. Populair is ook het All you can eat concept met kleine gerechtjes tegen een all-in prijs. En uit onze Japanse keuken serveren we Sushi, teppanyaki, tempura, ichiba en nog veel meer. Voor de fijnproever zijn dat de toppers", zegt Guoli Zhou.
Njoy is de plaats voor personeelsuitjes, een familiediner, verjaardagsfeestjes en een intiem diner. Daarnaast is kunnen de gerechten zes dagen per week afgehaald worden. "En voor wie dat graag wil bezorgen we ook een huis. Voor deze service verzoeken we wel twee dagen vooraf te bestellen. En ook cateren we op locatie", zegt de gastvrouw.
Wie tijdens de kerstdagen uit eten wil bij Njoy is natuurlijk welkom. "Wij zijn kerstavond en eerste en tweede kerstdag geopend. En ook op 31 december en nieuwjaarsdag staan we klaar", zegt Guoli Zhou, die iedereen fijne, smakelijke feestdagen wenst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant