Metameer werd uitgeroepen tot de beste school van Nederland. (foto: G. Monnens)
Metameer werd uitgeroepen tot de beste school van Nederland. (foto: G. Monnens)
JAAROVERZICHT

Wat gebeurde er in januari 2019?

Algemeen 381 keer gelezen

BOXMEER | Bij een bovenwoning boven pizzeria Kapadokya in Boxmeer woedde Nieuwjaarsnacht een grote brand. De brandweer had de brand snel onder controle. Eén persoon raakte lichtgewond bij de brand omdat hij van de tweede verdieping naar beneden sprong. Hij werd daarna naar een ziekenhuis gebracht. Drie andere mensen die tijdens het uitbreken van de brand in het pand waren, konden zonder problemen naar buiten komen. Ook in een woning in Sint Anthonis brak diezelfde nacht brand uit.

BOXMEER | De bekende en gewaardeerde Boxmerenaar Jan van Neerven overleed donderdag 3 januari onverwachts op 72-jarige leeftijd. Jan was onder meer van 1990 tot 2010 werkzaam als directeur van De Weijer, zat in de kermiscommissie in Boxmeer en was nauw betrokken bij de ijsbaan van Boxmeer als bestuurslid van IJsfestijn Boxmeer. "Een grote schok voor ons, voor Boxmeer maar vooral voor zijn naasten. Jan zal gemist worden", aldus de organisatie van het IJsfestijn.

BOXMEER | Voor het derde jaar op rij riep Elsevier Weekblad Metameer jenaplan Boxmeer uit tot 'Beste school van Nederland'. Metameer kreeg deze eretitel voor de jenaplan kaderberoepsgerichte en basisberoepsgerichte leerweg van het vmbo. "Complimenten voor onze leerlingen, ons team en ouders en verzorgers, want we doen dit samen," zei directeur Maartje van de Kerkhof. De leerlingen behalen volgens Elsevier bovengemiddelde resultaten en verlaten de school met een hoger diploma dan hun basisschooladvies.

Een woning boven Kapadokya in Boxmeer brandde volledig uit. (foto: SK-Media)
Jan van Neerven overleed 3 januari onverwachts op 72-jarige leeftijd.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant