Afbeelding

Aanmelding geopend voor Regio-Ule-Optocht

Carnaval 39 keer gelezen
SINT AGATHA - Ook dit jaar zullen weer vele mooie wagens en groepen op carnavalsdinsdag de weg weten te vinden naar Sint Agatha om aan te haken bij de befaamde Regio-Ule-Optocht. Op dinsdag 17 februari om 14.11 uur vertrekt de bonte karavaan met deelnemers aan deze kwalitatief hoogstaande optocht. Niet voor niets lokt deze tocht veel bezoekers naar het Maasdorpje.

[image=297649]

De organisatie nodigt bouwers van praalwagens en loopgroepen uit het Land van Cuijk, Noord-Limburg en Zuid Gelderland uit om zich aan te melden. Voor de bouwers is er weer een grote geldpot aan prijzen beschikbaar. Deze worden uitgereikt in het nieuwe MFA De Agaat door Prins Richard d’n Urste.

Feestprogramma
Na de optocht is er weer een groot feestprogramma in het MFA. De muziek wordt dit jaar verzorgd door DJ Knoet en hofkapel 'De Durdouwers'. Let op: er wordt geen alcohol geschonken aan jongeren onder 18 jaar. Tot 25 jaar is een identificatiebewijs verplicht. Voor de Jeugd is er een springkussen en om 15.30 uur start de zesde editie van de inmiddels befaamde zeepkistenrace. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen laten zien hoe snel ze het parcours af kunnen leggen. Hiervoor zijn twee spectaculaire zeepkisten beschikbaar.

Inschrijving
Voorinschrijving voor de optocht is mogelijk via www.ulewappers.nl of stuur een e-mail naar . En voorafgaand aan de optocht op 17 februari tussen 11.00 en 13.00 uur bij Café De S-Bocht van 11.00 tot 13.00 uur.

[image=297648]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant