Bij een opslag in Oeffelt brak in november een grote brand uit. (foto: SK-Media)
Bij een opslag in Oeffelt brak in november een grote brand uit. (foto: SK-Media) Foto: SK-Media
JAAROVERZICHT

Wat gebeurde er in november 2019?

Algemeen 485 keer gelezen

OEFFELT | Bij een opslag van caravans en oude auto's in Oeffelt brak op vrijdag 22 november een grote brand uit. De vlammen sloegen uit het dak en de rook was tot in de wijde omgeving zichtbaar. Omstanders worden weggehouden vanwege explosiegevaar. Honderden caravans en oldtimers gingen verloren in de vlammenzee. De brandweer haalde onder meer bluswater uit sloten en de Maas. Bewoners van de gemeenten Cuijk en Boxmeer kregen een 'NL Alert' met daarin de waarschuwing om ramen en deuren gesloten te houden vanwege de zware rookontwikkeling.

LAND VAN CUIJK | Stephan Hamers van Hamers Leidingtechniek uit Beugen legde donderdag 7 november beslag op de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg. De Beugense ondernemer won ook de Publieksprijs. Rob Besemer van Mill Panel uit Mill en Stijn Heijs van Henra Aanhangwagens waren de andere twee kanshebbers. De prijs voor 'Opmerkelijke ondernemer 2019' ging naar Corné Kremers uit Mill.

SINT ANTHONIS | Marleen Sijbers maakte donderdag 7 november bekend per direct te stoppen als burgemeester van Sint Anthonis. In haar slotverklaring nam ze afstand van het college van B en W en de wijze waarop in de Peelgemeente volgens haar politiek bedreven wordt. "Het college vormt een collegiaal bestuur en geen losse verzameling van bestuurders", aldus Sijbers. Inmiddels is Marcel Fränzel benoemd tot waarnemend burgemeester van Sint Anthonis.

Burgemeester Marleen Sijbers stapte in november op. (foto: Aileen van Tilburg)
Stephan Hamers won de Ondernemersprijs. (foto: Patrick Bongartz)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant