Femke Ronnes-van der Linden.
Femke Ronnes-van der Linden.

Schrijven over je leven bij Femke Ontmoet: Cursusagenda voor 2020 bekend

Zakelijk 349 keer gelezen

BOXMEER | In 2020 geeft Femke Ronnes-van der Linden als Femke Ontmoet weer cursussen en workshops waarin mensen zelf schrijven over hun leven. Femke werkt vanuit de overtuiging dat ieder mens een verhaal heeft dat de moeite waard is om verteld te worden. Ieder mens is uniek en bijzonder, met zijn eigen waardevolle ervaringen, herinneringen en emoties. Ieder mag ZIJN wie hij is, met al zijn unieke kwaliteiten en eigenaardigheden. Wat is jouw verhaal?

Schrijven over je leven is leuk! Maar hoe ga je beginnen? Waar vind je inspiratie? Waar moet je op letten? Om mensen daarmee op weg te helpen geeft Femke de cursussen en workshops. In de bijeenkomsten staan schrijfplezier, inspiratie en leren van en met elkaar voorop. Eerdere deelnemers werden aangenaam verrast door hun eigen verhalen. Door mee te gaan op de stroom van associaties, komen de mooiste verhalen tot leven. Zowel voor de startcursus als de workshops is geen schrijfervaring nodig.

'Schatkist vol herinneringen'
Op woensdag 5 februari 2020 start er zowel een beginners- als een vervolggroep van de cursus 'Een schatkist vol herinneringen'. De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten van vier uur, waarin verhalen geschreven en gedeeld worden. In de pauze is er gelegenheid om buiten een frisse neus te halen, even de benen te strekken en eventueel een blokje om te wandelen.
De startcursus voor beginners is in februari/maart op zes woensdagochtenden. De vervolgcursus voor mensen die de startcursus al gevolgd hebben, is in februari/maart op zes woensdagmiddagen. In de zomermaanden is er de mogelijkheid beide cursussen 's avonds te volgen tijdens het Zomeravond Schrijven. In het najaar vinden de cursussen plaats op vrijdagochtend (vervolgcursus) en vrijdagmiddag (startcursus).

Workshop 'Schrijf je mee?'
Op woensdagavond 19 februari 2020 geeft Femke Ontmoet de workshop 'Schrijf je mee?'. Dat is een op zichzelf staande bijeenkomst van 3,5 uur, waarin deelnemers kunnen ervaren wat schrijven over hun leven met hen doet. De workshop 'Schrijf je mee?' wordt later in het jaar ook nog enkele keren aangeboden op woensdagmiddag en vrijdagavond. Het thema van de workshop is iedere keer anders, waardoor je meerdere losse workshops kunt volgen.

Locatie
Femke Ontmoet heeft voor 2020 een geweldig mooie cursuslocatie gevonden. De cursus- en workshopbijeenkomsten zullen komend jaar plaatsvinden bij Gasterij Onder de Panne in Beugen, nabij de Vilt. Een mooie, rustige en inspirerende locatie.
Interesse of meer informatie? Kijk op www.femkeontmoet.nl of stuur een mailtje aan info@femkeontmoet.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant