Tim en Dieuwertje, het gastpaar van het nieuwe café De Generaal in Boxmeer.
Tim en Dieuwertje, het gastpaar van het nieuwe café De Generaal in Boxmeer. Foto: Jos Gröniger

De Generaal geeft uitgangsleven in Boxmeer een nieuwe impuls

Zakelijk 6.573 keer gelezen

BOXMEER | In de Boxmeerse horeca bruist het volop. Om het uitgaansgenot naar een nog hoger level te tillen, voegen Tom Bongers en zijn partner Dieuwertje er een nieuwe dimensie aan toe. Zaterdagavond gingen de deuren open van De Generaal, het café voor 23-plussers.

Door Jos Gröniger

Aan de Steenstraat 55 heten Tim en Dieuwertje de gasten welkom in een splinternieuwe kroeg met voldoende zitplaatsen. "Een avondje uit begint hier met een wijntje, een speciaal biertje of ander drankje en een klein hapje zoals nacho's, bittergarnituur of een kaasplankje. Later op de avond bieden we uiteenlopende muziek", zegt Tim Bongers, die zelf als één van de Charmante Gasten dj-acts optredens in het hele land verzorgt. "We zorgen voor een gevarieerd programma. De ene week klinkt er top40, dan weer muziek uit de jaren '80 en '90 maar ook zorgen we voor Nederlandstalige muziek", zegt de Boxmerenaar. "We gaan open op vrijdag en zaterdag, en onze doelstelling is om bezoekers te trekken uit Boxmeer en de wijde omgeving."

Programmering
De Generaal opende zaterdag met een optreden van De Heeren Van. Tijdens de kerstdagen is het nieuwe café ook open. "Op eerste kerstdag hebben we Rewind Soundsystem met muziek uit de jaren '90 en '00. Tweede kerstdag presenteren we De Generaal Live met zanger Frank van Etten en Joey Martens. Op oudejaarsavond draait Stavros Martina met Bram Lemmens. Op 1 januari is er de nieuwjaarsborrel met live entertainer Frank Moonen.
Info: www.cafedegeneraal.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant