Afbeelding

Elzendaal college biedt topopleiding

Onderwijs 114 keer gelezen
GENNEP - Het Elzendaalcollege in Gennep heeft een topopleiding in huis. Dat blijkt uit de Keuzegids Middelbare Scholen, een uitgave van het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI).

De beoordeling is gebaseerd op gegevens van het ministerie van Onderwijs en de onderwijsinspectie. Er werd onder meer gekeken naar het succes van de onder- en bovenbouw, het gemiddeld cijfer van het centraal eindexamen, de inzet van personeel en geld en de tevredenheid van leerlingen en ouders. De zes topopleidingen van Limburg, waaronder Elzendaalcollege Gennep, scoren op vrijwel alle onderzochte gebieden bovengemiddeld.

[image=297610]

Open huis
Op donderdag 5 februari houdt Elzendaalcollege Gennep van 17.30 tot 21.00 uur open huis. Tijdens het open huis maken leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders niet alleen kennis met de docenten en leerlingen, maar ook met de vakken. Bij verschillende (praktijk)vakken mogen zij ook zelf aan de slag. Daarnaast krijgen bezoekers informatie over Anglia (extra Engelstalig onderwijs op het Elzendaalcollege) en Passies & Dromen (een wekelijks terugkerend programma dat o.a. bestaat uit diverse sporten als voetbal, volleybal, korfbal en softbal, maar ook creatieve onderdelen als musical, dans, striptekenen, mozaïek, musiceren en jongleren). www.elzendaalcollege.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant