Nick de Kinkelder (27) zag een wens in vervulling gaan toen hij zijn grote idool, Hakim Ziyech, ontmoette.
Nick de Kinkelder (27) zag een wens in vervulling gaan toen hij zijn grote idool, Hakim Ziyech, ontmoette. Roy Beusker Fotografie

Nick de Kinkelder uit Cuijk ziet wens in vervulling gaan en ontmoet Hakim Ziyech

Human Interest 2.456 keer gelezen

CUIJK | Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Nick de Kinkelder (27) uit Cuijk. Hulphond Nederland, waar Nick zich als vrijwilliger inzet, deed een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Onlangs was bij RTL 4 te zien hoe Nick door Dennis van der Geest, ambassadeur van de VriendenLoterij, werd verrast met een dag om nooit te vergeten. De dag begon met een exclusieve rondleiding door de Johan Cruijff ArenA en eindigde met een persoonlijke ontmoeting met zijn favoriete speler: Hakim Ziyech.

Pieter Blickman, Account Manager Fondsenwerving bij Hulphond Nederland: "Nick heeft een zeldzame stofwisselingsziekte, hij zit in een rolstoel en heeft een hulphond. Al bijna tien jaar helpt hij onze trainers met het testen van de honden. Ondanks dat dit ook zwaar voor hem is, komt hij gemiddeld twee keer per week naar ons trainingscentrum om te helpen. Om Nick te bedanken voor zijn inzet en hem te verrassen, hebben we een aanvraag gedaan bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Nick is een enorme Ajax-fan en mist geen wedstrijd. Het leek ons dan ook geweldig om hem een Ajax VIP-behandeling aan te kunnen bieden. Dat is gelukt en dat is waanzinnig! Zo mooi om te zien hoe Nick heeft genoten."
Nick: "Ik ben al mijn hele leven fan van Ajax. Wat was dit geweldig om mee te maken! De ontmoeting met Hakim Ziyech was echt het hoogtepunt van de dag. Super!"

Hulphond Nederland
Een hulphond is een onmisbaar maatje voor veel mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. De trouwe viervoeter voorkomt dat zij in een sociaal isolement raken.

Nick de Kinkelder in de Johan Cruijff Arena.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant