De producten van Bolsius worden wereldwijd verkocht.
De producten van Bolsius worden wereldwijd verkocht. Foto: Sven Benjamins
ADVERTORIAL

Bolsius groeit en zoekt Ploegleider

Zakelijk 716 keer gelezen

Bolsius, een Nederlands bedrijf met ruim 1.000 medewerkers en opgericht in 1870, combineert het beste van twee werelden: een ondernemend familiebedrijf met een professionele en internationale cultuur. De producten van Bolsius worden wereldwijd verkocht. Om de groei van de organisatie in Boxmeer verder te ondersteunen, is Bolsius op zoek naar een Ploegleider.

Het assortiment van Bolsius bestaat uit onder andere theelichten, rustieke stompkaarsen, tafelkaarsen en geurkaarsen. Tevens biedt Bolsius een steeds groter assortiment aan geurverspreiders, een sterk groeiend segment binnen de 'home deco'-categorie. 

Bolsius is op zoek naar een Ploegleider (3-ploegendienst/fulltime). De Ploegleider is verantwoordelijk voor het leiden van een team in continudienst in de productieafdeling en draagt zorg voor een vlekkeloos en efficiënt productieproces met optimale productiehoeveelheden. De Ploegleider rapporteert aan de Production Manager.

Wat biedt Bolsius?
Bolsius biedt een uitdagende functie in een prettige, inspirerende werkomgeving, met goede arbeidsvoorwaarden. Belangstelling? Stuur je sollicitatie met motivatie en uitgebreid cv naar: Bolsius Boxmeer, t.a.v. Brigit Raafs, Manager P&O: brigit.raafs@nl.bolsius.com. Aanvullende informatie via tel. (0485) 581 444 of www.bolsius.com 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant