Lichtjesoptocht.
Lichtjesoptocht. Foto: Jeff Meijs

Informatieavond voor (potentiële) deelnemers Lichtjesoptocht Boxmeer

Carnaval 1.033 keer gelezen

BOXMEER | BCV de Geitenbok houdt op donderdag 9 januari een informatieavond over de Lichtjesoptocht. Die avond is de organisatie aanwezig in Pub Esser in Boxmeer om alle vragen van de deelnemers te beantwoorden.

"Op deze avond kun je uiteraard met alle vragen bij ons terecht. Deze avond is niet alleen bedoeld voor wagenbouwers, maar ook loopgroepen zijn van harte welkom. Wellicht kunnen we je vooruit helpen met nuttige en bruikbare tips", aldus de organisatie. Er kan worden ingeschreven tijdens de informatieavond, maar ook online via www.degeitenbok.nl. De Lichtjesoptocht vindt dit jaar plaats op zaterdag 22 februari. Deze bijzondere optocht beleeft dan zijn 20ste editie.

Kaartverkoop
De informatieavond is donderdag 9 januari om 20.00 uur bij Pub Esser, Steenstraat 37 in Boxmeer. Toegangskaarten voor de feesttent zijn te koop bij Riche en La Bamba. De voorverkoop hiervoor is reeds gestart. Je kunt de tickets online bestellen. Kijk voor meer informatie over de feestavond op de Facebookpagina van PartyTime Boxmeer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant