Het nieuwe logo van Contecto.
Het nieuwe logo van Contecto. Foto: Martijn
ADVERTORIAL

D&D Mechatronics en HYB verder als Contecto

Zakelijk 402 keer gelezen

BOXMEER | D&D Mechatronics en ontwikkeldochter HYB zijn trots op hun nieuwe, gezamenlijke naam: Contecto. D&D Mechatronics kwam in de voorbije decennia tot volle wasdom en verwelkomde meerdere nieuwe bedrijfsonderdelen en zelfs een eigen ontwikkeldochter. Door deze successen dekten de namen de lading niet langer. De nieuwe naam, Contecto, straalt weer uniformiteit uit. De wereld mag het weten: de officiële lancering was 1 januari 2020.

D&D Mechatronics BV, opgericht in 2002, werkt op bedrijvenpark Sterckwijck op de scheidslijn van elektronica en mechanica, en vooral in de combinatie ervan. Juist daarin deden zich de afgelopen jaren veel ontwikkelingen voor.

Contecto: verbindingen onder één dak
Dus is er nu die nieuwe naam waarmee de onderneming al deze bedrijfsonderdelen uniform kan presenteren. "Onze 35 specialisten maken voortdurend verbindingen: binnen ons team, met onze opdrachtgevers en binnen projecten. Onder één dak. De nieuwe naam draagt dat perfect uit", aldus directeur en oprichter Piet van Duijnhoven. 'Contecto' is een vrije samenvoeging van het Engelse woord voor verbinden, 'connecting', terwijl het tweede deel Latijns is en letterlijk 'dak' betekent. Met de ondertitel 'Connecting creativity and innovation' laat Contecto zien van alle markten thuis te zijn: van 'eenvoudige' opdrachten tot het meest uitdagende idee, van het maken van printplaten tot innovatieve technologische hoogstandjes. "De naam Contecto benadrukt niet zozeer wát we doen, maar juist hóe we het doen. We volgen een acht-staps-routing. In het technologische deel loopt deze via idee-evaluatie langs conceptontwikkeling en functioneel ontwerp tot productontwikkeling. Bij het produceren gaat het om prototyping, engineering en productie, met uiteindelijk de klantondersteuning. Deze klant kan dus op elk gewenst moment 'instappen'."
Meer informatie: www.contecto.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant