Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Workshops Kinder-EHBO in Cuijk.
Workshops Kinder-EHBO in Cuijk.

Workshops Kinder-EHBO in Cuijk: voor iedereen toegankelijk

  •   264 keer gelezen

CUIJK | Op donderdag 16 en maandag 20 januari vinden workshops Kinder-EHBO plaats in Cuijk. De workshops zijn voor iedereen toegankelijk, maar aanmelden is wel noodzakelijk.

Tijdens de workshop leren deelnemers op interactieve wijze hoe te handelen bij een aantal veel voorkomende ongelukken bij kinderen in en om het huis. Denk aan brandwonden, bloedingen, breuken en kneuzingen, vergiftiging, voorwerpen in neus of oor, kinderziektes en koorts. Ook zullen vragen van deelnemers worden behandeld. De workshop wordt georganiseerd door Spring Kinderopvang. Moniek van Oosterhout en Angelien Dekkers, managers van kinderopvang-locaties in Cuijk, vertellen: "Ouders willen weten wat ze moeten doen als hun kind thuis een ongeluk krijgt. Bijvoorbeeld als het kind iets giftigs heeft ingeslikt of een ernstige bloeding krijgt. Bij Spring hebben we veel kennis in huis op het gebied van veiligheid. Zo heeft iedere medewerker een BHV-diploma met Kinder-EHBO. We vinden het waardevol om die kennis te delen met ouders."

Informatie en aanmelden
De workshops Kinder-EHBO vinden plaats op donderdag 16 januari bij kinderdagverblijf Kukel en op maandag 20 januari bij kindcentrum Dassenburcht in Cuijk. De avond duurt van 19.00 tot 21.30 uur. De kosten bedragen 10 euro. Info en aanmelden: www.spring-kinderopvang.nl/ehbo-cuijk

Meer berichten