Het Indoor G-toernooi van SIOL beleeft op zaterdag 18 januari de 13e editie.
Het Indoor G-toernooi van SIOL beleeft op zaterdag 18 januari de 13e editie. Foto: VV SIOL

Indoor G-toernooi van SIOL beleeft 13e editie: 'Het toernooi leeft enorm'

Voetbal 278 keer gelezen

CUIJK | Op zaterdag 18 januari 2020 organiseert SIOL voor de dertiende keer het Jumbo Cuijk Indoor G-toernooi. Howha May, als lid van de toernooicommissie van SIOL betrokken bij de organisatie van dit toernooi, geeft aan dat dit toernooi inmiddels is uitgegroeid tot het grootste zaalvoetbaltoernooi voor G-teams in Zuid-Nederland. "Het toernooi leeft enorm, zowel bij de deelnemers als de supporters."

"Dat blijkt ook wel uit het feit dat we al heel snel vol zaten met de inschrijvingen", vervolgt hij. Dit jaar doen er weer 15 jeugdteams mee van tien verschillende verenigingen, zoals Heijen, Theole, SV de Braak, Wittenhorst, Beuningse Boys, Vianen Vooruit, Sparta'28 en Unitas '28 en natuurlijk doet SIOL zelf ook mee. Roland Cremers, mede-organisator, benadrukt daarbij dat deelnemen voor de teams vele malen belangrijker is dan winnen: "Het plezier staat voorop." Antoine Nas vult aan 'dat het toernooi een evenement is dat je gewoon mee moet maken'. "Je kan dan zelf zien dat het toernooi enorm leeft. Een mooiere kennismaking met het G-voetbal is bijna niet mogelijk. Vorig jaar was het gewoon volle bak tijdens de finale, alle plekken in de zaal waren bezet!"
De opening van het toernooi, dat plaatsvindt in De Kwel in Cuijk, is zaterdag 18 januari om 12.00 uur. Het toernooi duurt tot circa 17.15 uur. Meer info: www.siol.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant