Daniëlle de Bruin en Juul van den Eertwegh houden zondag 2 februari een gezellige Closet Sale bij café-zaal 't Centrum in Boxmeer.
Daniëlle de Bruin en Juul van den Eertwegh houden zondag 2 februari een gezellige Closet Sale bij café-zaal 't Centrum in Boxmeer. Foto: Renske Zwaan

Closet Sale in Boxmeer: Fashion, drankjes, hapjes en gezelligheid

Centrum 2.830 keer gelezen

BOXMEER | Op zondag 2 februari houden Daniëlle de Bruin en Juul van den Eertwegh de allereerste Closet Sale (Buy_JuulenDaan) van Boxmeer. Daan en Juul zijn al jaren vriendinnen en bedachten dit idee al zo'n 1,5 jaar geleden. "Maar het is er toen nooit echt van gekomen, maar het idee bleef opborrelen en nu zijn we ermee aan de slag gegaan", vertellen de beide vriendinnen.

"We zijn er een avond voor gaan zitten, hebben de grote lijnen uitgezet en al snel was daar een naam, huisstijl en de mogelijkheid om je in te schrijven" vervolgt Juul.

Wat is de Closet Sale?
De Closet Sale is een tweedehands kledingmarkt. Daniëlle: "Op deze markt zijn kleding, schoenen en accessoires van verschillende merken en warenhuizen te koop." Maar het houdt niet op bij alleen de verkoop van kleding, benadrukken Juul en Daan. "We gaan ervoor zorgen dat het een gezellige middag uit wordt." Fashion, drankjes en hapjes maken het plaatje compleet. Inmiddels zijn alle 30 kraampjes verhuurd aan dames in de leeftijd van 18 tot 60 jaar. "Er is dus voldoende aanbod voor iedereen." Cakelly uit Gemert zorgt ervoor dat het de gasten aan zoetigheid niets ontbreekt.
Uiteraard kan een drankje niet ontbreken. Omdat de Closet Sale in Café-zaal 't Centrum plaatsvindt, kan iedereen bij kastelein Pascal Leenhouwers terecht voor een kop warme chocomel of een goede borrel. "Zo kunnen wij zowel de vrouwen als de mannen, die deze dag meekomen, tevreden houden", zeggen ze lachend. "Enne... In de kroeg kunnen de mannen ook gewoon Ajax-PSV kijken."

'Gezellige en succesvolle dag'
Juul en Daniëlle hopen dat de Closet Sale een mooie traditie wordt. "We hopen er natuurlijk een gezellige en succesvolle dag van te kunnen maken met z'n allen en dat we de Closet Sale nog vele malen vaker mogen gaan organiseren in en om Boxmeer.
De Closet Sale is zondag 2 februari van 11.00 tot 17.00 uur bij Café-zaal 't Centrum in Boxmeer. Tot slot vertellen ze: "Houd onze social media goed in de gaten, want we gaan wat leuke prijsjes weggeven!"
Meer informatie via Facebook.com/BUYjuulendaan of instagram: Buy_juulendaan

Daniëlle de Bruin en Juul van den Eertwegh houden zondag 2 februari een gezellige Closet Sale bij café-zaal 't Centrum in Boxmeer.
Daniëlle de Bruin en Juul van den Eertwegh houden zondag 2 februari een gezellige Closet Sale bij café-zaal 't Centrum in Boxmeer.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant