Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
DorpsDeal van de week

Openingsactie: een ontspanningsmassage (60 min) bij Femke Ontmoet in Boxmeer

  •   699 keer gelezen

Kom jij even heerlijk ontspannen bij Femke Ontmoet op de massagetafel? Koop dan een voucher voor maar €50,00 €35,00 en verheug je alvast op een uurtje helemaal niets moeten (30% korting). 

Een intuïtieve ontspanningsmassage is een zachte vorm van massage met warme olie, waarbij mijn handen energetisch verbinding met je maken. De gebruikte grepen zijn over het algemeen langzaam en ritmisch. De massage is niet alleen gericht op de ontspanning van spieren, maar ook op de geestelijke ontspanning. Handen staan energetisch rechtstreeks in verbinding met het hart en vanuit mijn hart ontstaat de intuïtieve massage. Een intuïtieve massage is iedere keer anders. Het is een ontmoeting met jezelf. Luister naar het verhaal van jouw lichaam.

Tijdens de massage hoef jij helemaal niets. Het enige waar ik je toe uitnodig is om in stilte te voelen wat het met je doet. Hoe voelt het in jouw lijf? Wat voel je in je lijf? Even helemaal uit de drukte van de dag, even uit je hoofd. Word je bewust van onder andere (spier)spanning, warmte, rust en/of onrust. Om daarna 'als hernieuwd' het leven van alledag weer op te pakken.

De intuïtieve ontspanningsmassage is een holistische massage, waarbij het lichaam wordt gemasseerd, maar ook de geest en de ziel geraakt kunnen worden. De massage is geneeskrachtig voor het hele lichaam. Het masseren ontspant en stimuleert de spieren, bevordert de bloedsomloop door de aderen en kalmeert het zenuwstelsel.

Een intuïtieve ontspanningsmassage is een mooi cadeau voor jezelf of een ander.

Ik ontmoet je graag!
Hartelijke groet, Femke

Koop hier je vouchers: 
https://www.dorpsdeals.nl/product/openingsactie-ontspanningsmassage-60-min/
Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op DorpsDeals.

Femke Ontmoet
Het Zand 29c, 5831 HG Boxmeer
E-mail: info@femkeontmoet.nl
Website: www.femkeontmoet.nl
Facebook: @FemkeOntmoet
Instagram: @femke_ontmoet

Openingstijden
Bezoek alleen op afspraak!
Maandag: 19:00u – 22:00u
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 9:00u – 17:00u en 19:00u – 22:00u
Donderdag: 9:00u – 12:00u en 19:00u – 22:00u
Vrijdag: 9:00u – 17:00u
Zaterdag: 9:00u – 12:00u

Meer berichten