Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Sociom start met dagbesteding in de gemeente Boxmeer.
Sociom start met dagbesteding in de gemeente Boxmeer. (Foto: Sociom)

Sociom start met dagbesteding in gemeente Boxmeer

  •   883 keer gelezen

BOXMEER | Sociom heeft, naast dagbesteding in de gemeente Cuijk en gemeente Mill en Sint Hubert, nu ook een locatie voor dagbesteding in Boxmeer. Per 1 januari horen de activiteiten van de Parasol Boxmeer ook bij Sociom. "Voor de deelnemers van de dagbesteding verandert er weinig tot niets. Dezelfde vertrouwde gezichten, dezelfde omgeving en vooralsnog dezelfde activiteiten. In deze nieuwe situatie kunt u ook kennismaken met enkele nieuwe mensen", geeft Huberiet Vollenberg, coördinator Dagbesteding Sociom, aan.

"Hoe fijn is het om samen te genieten van de gezelligheid op de dagbesteding", vervolgt Huberiet. "Samen koken, een kaartje leggen, wandelen of een geheugentraining volgen. De dagbesteding biedt een zinvolle invulling van de dag. Ongeacht leeftijd en met of zonder beperking. Iedereen met of zonder indicatie kan zich aanmelden bij de dagbesteding, ook als tijdelijk een steuntje in de rug nodig is. En niet te vergeten, voegt Huberiet toe.
Wekelijks wordt een programma geboden dat in het teken staat van de onderwerpen die op dat moment spelen. "Bij de tijd zijn en blijven, bewegen en niet in de laatste plaatst gezonde voeding", verduidelijkt Huberiet.

Mensen in beweging
Huberiet: "Sociom is een organisatie voor sociaal werk en actief in en buiten het Land van Cuijk. Samen met inwoners uit het Land van Cuijk (en daarbuiten) zorgen we voor verbinding in buurten, wijken en dorpen. Sociom zorgt, samen met gemeenten en andere maatschappelijke organisaties, voor een optimale leefbaarheid binnen de samenleving."
Ze besluit: "Met aandacht, advies en hulpverlening streven we ernaar om de zelfredzaamheid te vergroten. Rondom ouderen, ondersteuning bij opgroeien en opvoeden, voor mensen met psychische kwetsbaarheid, het er zijn, het goede doen, dat blijft de focus van Sociom."

Meer informatie
Voor meer informatie of aanmelden, graag contact opnemen met Sociom via tel. 0485-700 500. Of kijk op www.sociom.nl voor extra informatie.

Meer berichten