Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Artist impression van bedrijfsverzamelgebouw Boxmeer Business Box op Sterckwijk in Beugen.
Artist impression van bedrijfsverzamelgebouw Boxmeer Business Box op Sterckwijk in Beugen.

Gloednieuw bedrijfsverzamelgebouw op Sterckwijck in Beugen

  •   1473 keer gelezen

BEUGEN | Op bedrijventerrein Sterckwijck in Beugen, gelegen langs de zichtlocatie en dicht bij de A77 en de A73, verrijst een gloednieuw bedrijfsverzamelgebouw.

Het pand wordt opgedeeld in vier bedrijfsunits van 100m2 en tien opslagunits van 35m2 en tien opslagunits van 40m2. De bedrijfsunits zijn ongeveer acht meter hoog en krijgen allemaal een eigen entree en worden tevens voorzien van een verdieping, hierdoor kunnen kopers of huurders de oppervlakte veel effectiever gebruiken, zowel voor kantoor als opslag. De opslagunits zijn 6,5 meter hoog en hebben allemaal een elektrische overheaddeur van vier meter hoog.
De prijzen beginnen bij 39.000 euro. De multifunctionele ruimtes zijn ideaal voor zelfstandige ondernemers, dan moet je onder andere denken aan aannemers, elektriciens, schilders of mensen die een werkplaats of extra opslag nodig hebben. Maar ook voor particulieren die een caravan/boot of camper willen stallen zijn deze opslagunits uitermate geschikt. De units zijn deze week in de verkoop gegaan en reeds 30% is verkocht. Vanwege dit succes zijn er al plannen voor uitbreiding. De bouw kan binnen drie maanden van start en duurt zo'n vier maanden.

Interesse?
Ondernemers met de ambitie om een bedrijfsunit of opslagunit te kopen of huren kunnen contact opnemen met Makelaardij Nooijen (0485-572 222) en Makelaardij Smedema (0485-512 495). Het bedrijfsverzamelgebouw zal onder de naam Boxmeer Business Box op de markt komen.

Meer berichten