Easyslim: De ultrasoundtechniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel trilt en via het lymfestelsel het lichaam verlaat.
Easyslim: De ultrasoundtechniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel trilt en via het lymfestelsel het lichaam verlaat.

Proef op de som... Easyslim.nu: afvallen met apparaat en stappenplan

Zakelijk 947 keer gelezen

MILSBEEK | EasySlim.nu in Milsbeek is niet een alledaagse afslankstudio. Afvallen is dan ook niet iets dat je zomaar even doet. En dus gaat franchisenemer Petra Noij met de klanten van haar EasySlim.nu-studio 'een belofte aan'. "Het apparaat zorgt voor zeer goede resultaten, maar het is een persoonlijk stappenplan. Het vergt wel iets van je", verduidelijkt ze. Nieuwsblad De Maas Driehoek nam zelf eens de proef op de som.

"EasySlim.nu is een formule die wel wat vergt van de klant die wil afvallen en/of weer strak in zijn of haar vel wil zitten", verduidelijkt Noij. Klanten worden op de behandeltafel van Easyslim.nu aan een zeer revolutionair apparaat gekoppeld. De ultrasoundtechniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel trilt en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd worden middels elektrostimulatie je spieren getraind die - na een paar keer- ook je vetten gaan 'verbranden'. Het is op het begin even wennen. De spieren spannen zich aan, maar al snel voelt het comfortabel aan. "De meesten vinden het een aangenaam gevoel, al kan het de eerste keer wat vreemd aanvoelen. Terwijl het apparaat zijn werk doet, kun jij rustig liggen, wat drinken en een boekje lezen", lacht Noij. Halverwege de behandeling, die in totaal 40 minuten duurt, wordt de frequentie nog eenmaal verhoogd. Andermaal wennen, maar opnieuw raakt het lichaam gewend aan de trillingen. De spieren spannen zich kort aan en ontspannen zich. "Je merkt direct dat er wat met je lichaam gebeurt. Door dit apparaat train je bij ons je spieren tot wel 94%. Wist je dat dit in de sportschool maar 28% is?"

Persoonlijk stappenplan
Het 'stappenplan' wordt afgestemd op de wensen van de klant. Petra: "Wie heel snel wil afvallen, komt vijf weken achter elkaar, twee keer per week. Maar er zijn er ook die kiezen voor een kuur van drie maanden. Het gaat om het eindresultaat, zodoende stellen we ook een voedingsplan op. Want wie goed op zijn eten let, bereikt een nog beter resultaat. Wie echt rigoureus wil afvallen, bieden we 'easique powder', dat is een poeder dat er voor zorgt dat je sneller vol zit."
Het apparaat garandeert direct resultaat, variërend van 4 tot 20 centimeter. "We gaan voor een blijvend resultaat, vandaar dat het in kuurvorm wordt aangeboden. Per keer gaan er meerdere centimeters af die er ook afblijven als het stappenplan gevolgd wordt. We hebben ook een besloten Facebook-groep, voor wie dat wil, zodat klanten elkaar tips kunnen geven of elkaar kunnen aanmoedigen."
En het resultaat van uw redactie? 13 centimeter eraf, na één sessie. Ook ervaren? Bel 06-39013900 of kijk op www.easyslim.nu/milsbeek

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant