Gé Reinders verzorgt een gastoptreden tijdens het jubileumconcert van Harmonie Erica.
Gé Reinders verzorgt een gastoptreden tijdens het jubileumconcert van Harmonie Erica.

Gé Reinders op 29 mei eregast bij jubileumconcert Harmonie Erica

Kunst en cultuur 357 keer gelezen

MOOK | Harmonie Erica uit Mook viert in 2020 haar 125-jarig jubileum met tal van activiteiten. Het muzikale hoogtepunt van dit jubileumjaar is ongetwijfeld het jubileumconcert dat op vrijdagavond 29 mei (de vrijdag voor Pinksteren) gegeven zal worden samen met de Limburgse troubadour Gé Reinders.

'Bloasmuziek' en Gé Reinders horen bij elkaar. Daarom zullen Harmonie Erica en Gé Reinders samen een prachtig en gevarieerd programma verzorgen waarin tal van hoogtepunten uit het rijke oeuvre van Gé Reinders ten gehore worden gebracht in arrangement voor harmonieorkest. Ook zal Harmonie Erica een aantal klassiekers uit het eigen repertoire spelen. Al sinds de zomer van vorig jaar is naar dit muzikale evenement toegewerkt onder de bezielende leiding van dirigent Vincent van der Logt. Het belooft een onvergetelijke muzikale belevenis te worden.

Tickets in de voorverkoop
Het concert begint om 20.00 uur en zal plaatsvinden in een speciale tent aan de Maaskade in Mook (nabij de passantenhaven). Tickets voor dit concert kosten €15,00 en zijn vanaf 1 februari online te bestellen via: www.ticketkantoor.nl/shop/erica. Meer informatie is te vinden op www.harmonie-erica.nl of de Facebookpagina: www.facebook.com/harmonie.erica/events.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant