Henk en Belinda Fleuren van De Vertoeverij tijdens de uitreiking van de Zoover Awards.
Henk en Belinda Fleuren van De Vertoeverij tijdens de uitreiking van de Zoover Awards. Foto: Zoover

Vakantiewoning De Vertoeverij wint Gouden Zoover Award: 'Ontzettend blij met deze waardering'

Toerisme 833 keer gelezen

AFFERDEN | Tijdens de vakantiebeurs in Utrecht zijn afgelopen week de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. De Vertoeverij uit Afferden heeft een Gouden Zoover Award ontvangen. Gedurende het hele jaar 2019 zijn er over De Vertoeverij reviews geschreven door hun gasten die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. Dat resulteerde in het rapportcijfer 9,9 voor de vakantiewoning.

Tijdens de feestelijke award uitreiking waren de beste accommodaties van Nederland aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De consument beoordeelde De Vertoeverij met een waarderingscijfer 9,9. "We zijn natuurlijk ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten! We werken er voortdurend ontzettend hard aan om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award", aldus Henk en Belinda Fleuren.

Over De Vertoeverij
De Vertoeverij (www.devertoeverij.nl) is een sfeervolle luxe 2-persoonsvakantiewoning, gelegen op een van de mooie plekken in het Nationaal Park Maasduinen. "Wij laten u graag beleven hoe Limburgse gastvrijheid smaakt", benadrukken Henk en Belinda.
De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant