In Overloon werd in het najaar van 2019 al '75 jaar vrijheid' uitgebreid gevierd.
In Overloon werd in het najaar van 2019 al '75 jaar vrijheid' uitgebreid gevierd. Foto: Albert Hendriks

Groots Vrijheidsfeest op zondag 19 april in centrum Boxmeer

Centrum 1.292 keer gelezen

BOXMEER | Ondernemers en wijkraden in Boxmeer hebben de handen ineengeslagen voor de organisatie voor een groots vrijheidsfeest in het centrum van Boxmeer op zondag 19 april ter gelegenheid van de viering van 75 jaar vrijheid in Nederland.

De Stichting BING (Behulpzaam bij lokale viering van Internationale en/of Nationale Gebeurtenissen) zet zich in om in alle kerkdorpen van de Gemeente Boxmeer een vrijheidsfeest op poten te zetten. Dit in het kader van de viering van 75 jaar vrijheid in Nederland. De wijkraden van Boxmeer hebben op verzoek van BING de organisatie van dit feest op zich genomen. Daarvoor hebben zij de samenwerking gezocht met de ondernemersvereniging COB (Centrum Ondernemers Boxmeer). "Samen hebben we de schouders gezet onder dit evenement, dat het laatste grote vrijheidsfeest wordt in de oude gemeente Boxmeer. Wat kunt u verwachten? Muziek, zang, dans, kinderactiviteiten, films, kunst et cetera. De entree is vrij. Bovendien zijn alle winkels open", aldus de organisatie.
Het Vrijheidsfeest is zondag 19 april vanaf 11.00 uur op het Raadhuisplein in Boxmeer. Het programma wordt spoedig bekend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant