Open avond bij ROC Ter AA in Helmond en Mierlo.
Open avond bij ROC Ter AA in Helmond en Mierlo.

ROC Ter AA Helmond zet deuren open in Helmond en Mierlo

Onderwijs 283 keer gelezen

HELMOND | Op maandag 3 februari houdt ROC Ter AA Helmond een Open Avond. Voor alle belangstellenden staan op die avond van 18.00 tot 21.00 uur de deuren van de gebouwen aan Keizerin Marialaan 2, Nieuwveld 59 en 61 in Helmond en Goorsedijk 6 in Mierlo open.

Tijdens de open avond kunnen toekomstige studenten, ouders/verzorgers en andere belangstellenden uitgebreid bekijken welke opleidingsmogelijkheden de mbo-colleges van ROC Ter AA bieden. Studenten en docenten zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Leerlingen die er nog niet uit zijn kunnen een studiekeuzetest maken, er zijn diverse voorlichtingen en presentaties, en studenten presenteren hun werkstukken en examenprojecten.

Locaties
In het gebouw aan de Keizerin Marialaan 2 vinden belangstellenden de opleidingen van Bouw (Middenkaderfunctionaris bouw), Business, Design (Ruimtelijk vormgever), Dienstverlening, Entree, ICT, Techniek & Technologie, VAVO en Volwassenenonderwijs. Op Nieuwveld 59 en 61 presenteren de opleidingen van Onderwijs & Kinderopvang en Zorg & Welzijn zich. Aan de Goorsedijk 6 in Mierlo is de Open Dag van het Bouw & Design College, in samenwerking met Bouw Infra Mensen Mierlo.
Toekomstige studenten kunnen zich tijdens de Open Avond direct aanmelden voor een opleiding.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant