JVC'er Stan Broenland (rechts in rode shirt) viel al vroeg geblesseerd uit.
JVC'er Stan Broenland (rechts in rode shirt) viel al vroeg geblesseerd uit. Foto: Voetbal-shoot.nl

4A: JVC Cuijk ontdoet zich na rust van fysiek Alverna

Voetbal 680 keer gelezen

ALVERNA | JVC Cuijk is 2020 begonnen waar het vorig jaar eindigde: winnen. De ploeg van trainer Dennis Straatman won terecht bij Alverna, maar kende wel de nodige moeite met de subtopper: 1-3. Door de winst vergrootte JVC de marge met Juliana'31 naar zeven punten.

Fynn Versteeg zette JVC voor rust op voorsprong in Alverna. Toch hadden de Cuijkenaren toen ook al een tegenslag te verwerken gehad, omdat Stan Broenland al na vijf minuten geblesseerd uitviel na een gemene schop in zijn zij. Nadat Ali Özdimir in de tweede helft de score namens de gasten had verdubbeld, leek de wedstrijd beslist, maar de thuisploeg kwam sterk terug. Jasper Vink zette in de slotfase echter alsnog de 1-3 eindstand op het bord. "Het ging vandaag moeizaam. Alverna heeft het ons zeer lastig gemaakt door met veel passie te spelen en af en toe over de grens te gaan. Daarom moest ik Stan ook al vroeg noodgedwongen wisselen", keek JVC-coach Dennis Straatman terug.