Ervaar zelf wat Metameer te bieden heeft op de open dag in Stevensbeek en op jenaplan Boxmeer. (foto: Goedele Monnens)
Ervaar zelf wat Metameer te bieden heeft op de open dag in Stevensbeek en op jenaplan Boxmeer. (foto: Goedele Monnens) Foto: GOEDELE MONNENS

Open dagen Metameer in Stevensbeek en Boxmeer

Onderwijs 434 keer gelezen

STEVENSBEEK/BOXMEER | Mijn kind gaat (bijna) naar de brugklas. Op welke middelbare school voelt mijn kind zich veilig, waar wordt het gezien? Kom sfeer proeven, docenten en leerlingen ontmoeten en meer op de open dag van Metameer. Iedereen is van harte welkom op vrijdag 7 februari op locatie Stevensbeek en vrijdag 14 februari op locatie jenaplan Boxmeer. De deuren zijn geopend van 17.00 tot 21.00 uur.

Bezoekers van de open dag krijgen de verschillende vakken te zien. Ze kunnen meedoen aan proefjes, sport, techniek en kunst. Kijk rustig rond, neem een hapje van de gerechtjes die leerlingen hebben gemaakt en stel vooral al jullie vragen. Leerlingen kiezen niet óf en wát ze leren, maar hoe en wanneer. Vakdocenten of mentor helpen hen daarbij. Tweedeklasser Olivia ervaart deze manier van werken als prettig: "Je leert met deze manier van werken goed zelf plannen en je onthoudt de lesstof ook beter omdat je grotendeels zelf bepaalt hoe en wanneer je ermee aan de slag gaat."

Masterclass tweetalig onderwijs
Is tweetalig onderwijs iets voor mij? Vragen waarop groep 8-leerlingen zelf het antwoord gaan vinden tijdens de masterclass woensdagmiddag 12 februari in Stevensbeek en woensdagmiddag 19 februari op jenaplan Boxmeer. Aanmelden via www.metameer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant