Jos van den Heuvel.
Jos van den Heuvel.

In memoriam: Jos van den Heuvel

Algemeen 4.573 keer gelezen

Op zondag 26 januari jl. overleed totaal onverwacht in UMC Radboud te Nijmegen Jos van den Heuvel uit Boxmeer in de leeftijd van slechts 57 jaar. Zij werd op 6 mei 1962 geboren te Mill. In het dagelijks leven was zij de partner van Nico Linders, een van de gedreven leden van de werkgroep kermis Boxmeer.

Zij leidde een kleurrijk leven. Een sociaal en betrokken vrouw, die liefkozend Josje werd genoemd. Een hartstochtelijke vrijwilliger bij tal van gebeurtenissen in Boxmeer. Vooral bij de kermis in haar woonplaats. Een belangeloze inzet was voor haar altijd vanzelfsprekend. Samen met haar lief Nico reisde ze ieder jaar naar talloos vele kermissen in Nederland, Duitsland en België om attracties te werven, voorgesprekken te voeren en vooral kermisexploitanten warm maken voor de junikermis in Boxmeer. Onmisbaar voorwerk voor kermismeester Antoine Eijkens en kermiswethouder Willy Hendriks-van Haren.
Tijdens de vijfdaagse kermis zelf zette Josje zich immer met hart en ziel in voor allerlei acties die het kermisplezier wisten te verhogen zoals het inzamelen van kermismuntjes, prijzen vergaren voor loterijen en het organiseren van de kleurplatenwedstrijd voor basisschoolleerlingen. Eén jaar, en wel in 2014, bemande zij zelfs samen met Nico uiteraard een heuse kermisattractie op de kermis van Boxmeer: het beroemde kikkerspel. Een onvoorstelbaar groot verlies voor Nico, haar familie en uiteraard de werkgroep kermis Boxmeer. Een onmisbare steunpilaar.
Gelukkig leeft zij voort in verschillende mensen in Europa. Diverse organen van haar vonden namelijk een heel dankbare weg bij medemensen. Ook weer een groots teken van een sterk sociale en betrokken vrouw.

Wethouder Hendriks-van Haren
Werkgroep kermis Boxmeer
Antoine Eijkens, kermiscoördinator

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant