Olympia'18 is de nieuwe partnerclub van NEC Nijmegen.
Olympia'18 is de nieuwe partnerclub van NEC Nijmegen. Foto: Bas Delhij

Olympia'18 nieuwste 'Partnerclub' NEC Nijmegen

Voetbal 640 keer gelezen

BOXMEER | Olympia '18 uit Boxmeer sluit per direct aan als Partnerclub van NEC Nijmegen. Zaterdagochtend werd in het bijzijn van diverse Olympianen en Dominique Scholten van NEC een 2,5 jarige overeenkomst getekend.

In 2019 is de vernieuwde samenwerking met de regio gestart. Middels diverse bijeenkomsten werd er kennis gedeeld en sloten er al 20 Partnerclubs aan. Als betaald voetbalorganisatie geloven de Nijmegenaren dat elk voetballend jongetje en meisje recht heeft op een goede begeleiding en voelt de club uit Nijmegen de verantwoordelijkheid om clubs in de regio hierbij te helpen. Door het delen van kennis worden de amateurverenigingen ondersteunt bij het ontwikkelen van hun spelers en trainers en het najagen van hun ambities. De komende periode staan er weer een zestal bijeenkomsten op het programma en is er een juni een jeugdtoernooi op de velden van NEC voor de Partnerclubs. Voorzitter Fons Görts van Olympia '18: "Wij zijn zeer verheugd met deze overeenkomst, we tekenen voor 2,5 seizoen een samenwerking voor de toekomst. Door middel van kennisoverdracht kunnen we gebruik van maken van de expertise van NEC en willen daarmee onze staf en jeugd laten doorgroeien naar een hoger niveau. De gesprekken gaven ons het vertrouwen dat we in NEC een kundig en betrouwbare partner hebben gevonden."
Dominique Scholten vult aan: "De groei van hun eerste elftal gaat erg hard, de volgende stap voor hun is de ontwikkeling van het kader rondom haar jeugdleden. Wij staan ze graag bij."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant