Maar liefst 24 prinsen waren donderdag aanwezig op het Prinsentreffen Land van Cuijk in Mill.
Maar liefst 24 prinsen waren donderdag aanwezig op het Prinsentreffen Land van Cuijk in Mill. Foto: Cockie Kremers

Alle Prinsen verzamelen... Voor de negende maal in Mill

Carnaval 1.950 keer gelezen

MILL | Op donderdagavond 6 februari werd voor het negende achtereenvolgende jaar het Prinsentreffen Land van Cuijk gehouden in Grandcafé 't Lagerhuis in Mill. Maar liefst 24 prinsen en prinsenparen met hun gevolg waren naar Mill gekomen.

Doel van deze avond is enerzijds kennismaken met elkaar, maar ook wordt via diverse ludieke spelletjes en een quiz bekeken wie er het beste klaar is voor carnaval 2020. Presentatie was weer in handen van José van Oijen en Bertie Lukassen.

Tusriek winnaar
Uiteindelijk bleek de dors(t)lustige hoogheid van het Tusriek (Westerbeek) de meeste punten verzameld te hebben via de quiz en spelletjes. Hij mag zich dit seizoen winnaar noemen van het Prinsentreffen 2020. Als nummer twee eindigde het prinsenpaar van 't Gèrmelaand en nummer 3 werd de carnavalshoogheden van de Hanen in Ledeacker. Tussen alle spelletjes door waren er optredens van dweilorkest Engsele uit Sint Hubert en zanger Petje Pils uit Maashees.

Tiende editie in 2021
De organiserende werkgroep bedankt iedereen voor de medewerking, wenst alle deelnemers en bezoekers een fantastisch carnaval en hoopt alle carnavalshoogheden weer te begroeten bij het Prinsentreffen Land van Cuijk 2021. Dan op donderdag 28 januari.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant