JVC Cuijk won gemakkelijk bij Cito.
JVC Cuijk won gemakkelijk bij Cito. Archieffoto: Voetbal-shoot.nl

4A: JVC Cuijk walst na rust over tien man van Cito heen

Voetbal 560 keer gelezen

OSS | JVC Cuijk heeft de koppositie zaterdag verder verstevigd met een gemakkelijke overwinning op Cito. Na rust walsten de Cuijkenaren over de jonge ploeg uit Oss heen: 1-8. Diezelfde uitslag stond ook in de heenwedstrijd op het scorebord.

Na de gemakkelijke overwinning eerder dit seizoen plus het gegeven dat hekkensluiter Cito eerder dit seizoen al eens met 14-0 en 9-0 had verloren, werd vooraf al rekening gehouden met een dikke overwinning. Toch ging het aanvankelijk niet van een leien dakje voor JVC, dat al na drie minuten op achterstand kwam. Halverwege het eerste bedrijf maakte Jasper Vink gelijk. Na een rode kaart voor Cito en een door Ali Özdimir benutte penalty (1-2) was het verzet nog voor de rust gebroken. Na de thee liep JVC alsnog uit naar een 1-8 overwinning door doelpunten van Jeroen Dirks, Kevin Brandts (ieder twee), Vink en Özdimir.
Het verschil met de nummers twee en drie -De Paasberg en Juliana'31- bleef respectievelijk zes en zeven punten.