WHV won in extremis van Nederwetten.

5E: WHV wint in blessuretijd van Nederwetten, FC Uden klopt Irene

Voetbal 269 keer gelezen

WHV en Nieuw Woensel mogen zich weer voor tenminste één week gezamenlijk koploper noemen van de vijfde klasse E. Beide ploegen kwamen tot winst en wipten over FC De Rakt heen op de ranglijst. De Udenaren zagen hun duel afgelast worden. FC Uden kwam wel in actie en pakte drie punten bij Irene. VCO verloor thuis van Boerdonk.

WHV sleepte in extremis de winst eruit op bezoek bij Nederwetten, dat diep in de tweede helft een voorsprong nam. Ivo Kanter maakte echter gelijk, waarna Yorick van de Rakt in de derde minuut van blessuretijd de 1-2 maakte voor WHV. "De eerste helft ging gelijk op, maar de tweede helft waren wij de boven partij. Er waren over en heer weer kansen, maar de meeste kansen waren voor ons. De overwinning was terecht", keek WHV-coach Martin Kaus terug. Nieuw Woensel staat nog boven WHV vanwege een beter doelsaldo. De Eindhovenaren kenden geen problemen met RKVV Keldonk.
Ook FC Uden kwam tot winst en verstevigde met die 2-3 overwinning bij Irene de vierde plek. Piotr Murawski en Ryan Janga zorgden voor een comfortabele 0-2 tussenstand na een half uur, maar Irene kwam terug tot 2-2. Mike van Lierop zorgde ervoor dat de punten toch meer terug gingen naar Uden.