Remko en Nicole Vermeer zijn de oprichters van Sunday Brush. (foto: Aileen van Tilburg)
Remko en Nicole Vermeer zijn de oprichters van Sunday Brush. (foto: Aileen van Tilburg)

Beerse start-up uitgenodigd voor Koninklijke handelsmissie naar Indonesië

Zakelijk 584 keer gelezen

BEERS | Nicole Vermeer, oprichter van Sunday Brush gaat als een van de weinige vrouwelijke entrepreneurs mee op de handelsmissie naar Indonesië begin maart. Vermeer -uit Beers- heeft een jaar geleden een nieuw zonbeschermingsproduct op de markt gebracht, Sunday Brush. Deelname aan de handelsmissie onderstreept haar grote internationale ambities.

Begin maart vindt het staatsbezoek van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima aan Indonesië plaats. Dit staatsbezoek richt zich op de toekomst en wordt vergezelt van een handelsdelegatie. De handelsmissie vindt plaats van 9 - 13 maart, de eerste drie dagen in Jakarta waarna het gezelschap zich verplaatst naar Surabaya voor de laatste twee dagen. Tijdens de handelsmissie worden de verschillende deelnemers gekoppeld aan potentiële business partners. Nicole Vermeer zal haar nieuwe kleur, die speciaal is ontwikkeld voor de donkere getinte huid, onder de aandacht brengen. Deze nieuwe kleur kan Halal worden geproduceerd, wat voor de Indonesische markt een belangrijk pluspunt is. Bij de lancering in Nederland van Sunday Brush kwam Vermeer (die het merk samen met haar man Remko Vermeer heeft opgezet) er al vrij snel achter dat in Nederland ook veel behoefte is aan een kleur voor de donkergetinte huid. De partners op de handelsmissie krijgen de primeur, want de kleur is nog niet op de markt gebracht in Nederland. Het is bijzonder dat een start-up uitgenodigd is voor deze Koninklijke handelsmissie, naast reeds zeer lang bestaande gevestigde bedrijven. Dit onderstreept het entrepreneurs klimaat wat in Nederland momenteel heerst om ook start-ups met Internationale ambities te ondersteunen en te koppelen aan potentiële handelspartners.

Ambities
Internationale ambities met Sunday Brush heeft Vermeer vanaf het begin gehad. Nederland is een klein land en het zomerseizoen is kort, Indonesië is een land met een tropisch klimaat waar UV bescherming elke dag nodig is. Helaas is de start-up al geraakt door het Coronavirus, een nieuw formaat brush die net geleverd zou worden voor de handelsmissie, zal niet worden uitgeleverd voor de vertrekdatum. Info: nicole@sundaybrush.com of www.sundaybrush.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant