Cuijk on Ice is één van meerdere activiteiten in de regio Cuijk die langer worden georganiseerd.
Cuijk on Ice is één van meerdere activiteiten in de regio Cuijk die langer worden georganiseerd.

TipLandvanCuijk: enquête over evenementen in de regio en fietsbrug

Algemeen 500 keer gelezen

CUIJK | Afgelopen week maakte deze krant bekend dat Cuijk on Ice er na elf jaar mee stopt. Eerder gaven andere gemeentelijke events, zoals VierdaagseFeest Cuijk en de Copa del Agatha, er al de brui aan. Wat is volgens u de reden dat de regio Cuijk moeite kent om evenementen overeind te houden? Praat mee met burgerpanel TipLandvanCuijk.

De nieuwste enquête van het burgerpanel kent een tweetal onderwerpen: de fietsbrug tussen Cuijk en Mook en het evenementenbeleid in de gemeente Cuijk, waar de afgelopen jaar veel grote activiteiten zijn gestopt. Komt dit door de hoeveelheid evenementen, de kwaliteit ervan of zou de gemeente meer ondersteuning kunnen bieden?
Ook kunt u meepraten over de nieuwe fietsbrug en de snelfietsroute tussen Cuijk en Nijmegen die komende zomer wordt geopend. Wat kunnen gemeenten nog meer doen voor forensen om de (elektrische) fiets te pakken voor hun woon-werkverkeer? Meedoen (anoniem) aan de laatste enquête van burgerpanel TipLand van Cuijk kan via https://enquete.toponderzoek.com/TipLandvanCuijk

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant