Informatieavond over herindeling.
Informatieavond over herindeling. LanderdFotografie Marc_van_Zuylen

Informatieve avond VKP in Mill over herindeling(sproces)

Algemeen 425 keer gelezen

SINT HUBERT | De Vier Kernen Partij (VKP) houdt op donderdag 27 februari een informatieavond over de gemeentelijke herindeling en het bijbehorende fusieproces in De Jachthoorn in Sint Hubert.

Harold van den Broek (gemeente Landerd en burgerlid Provinciale Staten) en Wil van Pinxteren (gemeente Haaren en statenlid Provinciale Staten Lokaal Brabant) zijn te gast en zullen hun ervaringen delen op het gebied van herindeling in hun gemeente. "Het proces van een herindeling is een complexe materie. Als VKP nemen wij hierin onze verantwoording om uw belangen zo goed als mogelijk te behartigen. Daarom willen wij u informeren en betrekken bij dit proces van de gemeente Mill en Sint Hubert, Cuijk, Boxmeer en Sint Anthonis om per 1 januari 2022 op te gaan in één gemeente Land van Cuijk", laat VKP weten.
Eén van de onderwerpen die aan bod komen is waarover de gemeente Mill en Sint Hubert tot aan de fusie nog zelfstandig mag beslissen. Ook is er ruimte voor vragen. De info-avond is donderdag 27 februari om 20.00 uur in De Jachthoorn in Sint Hubert.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant