Scouting Cuijk en BVC '74 collecteren voor Jantje Beton
Scouting Cuijk en BVC '74 collecteren voor Jantje Beton

Scouting Cuijk en BVC '74 collecteren voor Jantje Beton

Algemeen 313 keer gelezen

CUIJK | Leden van Scouting Cuijk en badmintonvereniging BVC '74 gaan van 2 tot en met 7 maart de straat op voor de jaarlijkse Jantje Beton-collecte. De opbrengst van de collecte gaat voor de helft naar projecten in het land. De andere helft komt geheel ten goede aan beide verenigingen.

Hiermee kunnen zij de jeugd een (extra) uitdagende vrijetijdsbesteding blijven bieden voor een beperkte contributie.
Scouting Cuijk (tel. 06-12078891, info@scoutingcuijk.nl, www.scoutingcuijk.nl) biedt activiteiten voor jeugd en jongeren van 5 tot 23 jaar. Denk hierbij aan spellen, speurtochten, survival, zeilen, roeien en niet te vergeten op kamp. Als je het leuk vindt om buiten actief te zijn, ben je bij Scouting dus aan het goede adres. Daarnaast heeft Scouting Cuijk ook een groep voor mensen met een verstandelijke beperking. Bij verschillende onderdelen is er nog plaats voor nieuwe leden en voor begeleiding. Geïnteresseerden zijn welkom.
Badmintonvereniging Cuijk heeft donderdagavond vanaf 18.00 uur haar vaste trainingsavond voor de jeugd tot 12 jaar in sporthal de Kwel in Cuijk. De oudere jeugd start om 19.15 uur. Iedereen kan vrijblijvend drie keer komen meetrainen (vooraf aanmelden). Voor volwassenen zijn er naast de donderdagavond ook trainingsmogelijkheden op maandagavond en woensdagochtend. Meer informatie via jc@bvc74.nl of www.bvc74.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant