De voorbereidingen voor de Internationale Vrouwendag in Cuijk zijn in volle gang.
De voorbereidingen voor de Internationale Vrouwendag in Cuijk zijn in volle gang. Foto: IC Safina/Sociom

Internationale Vrouwendag op 8 maart in Cuijk: 'De Kracht van Vrijheid'

Kunst en cultuur 548 keer gelezen

CUIJK | Op zondagmiddag 8 maart viert Sociom (IC Safina) de Internationale Vrouwendag in het Merletcollege in Cuijk. Het thema is 'De Kracht van Vrijheid'.

De vrijwilligers zijn volop bezig met de voorbereidingen. De Vrouwendag wordt samen georganiseerd met, Turkse Vrouwenvereniging Nisa, Cultureel Hart Cuijk en Merletcollege Cuijk. Gepland staan: optredens van een zangeres/danseres, interessante interviews, leuke verkoopkraampjes, gezellige achtergrondmuziek, lekkere interculturele hapjes, drinken en een uurtje dansen op muziek uit diverse landen. Alle vrouwen en meisjes van 12 jaar en ouder zijn van harte welkom op de Internationale Vrouwendag.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor Internationale Vrouwendag kosten in de voorverkoop 3,00 euro per stuk. Ze zijn thans te koop bij MFA De Valuwe, Valuweplein 1 in Cuijk en bij de Bibliotheek aan de Kaneelstraat in Cuijk. Op de dag zelf kosten kaarten aan de deur 4,00 euro. Hapjes en drinken zijn bij de kaartprijs inbegrepen.
Plaats van deze activiteit is Merletcollege, Katwijkseweg 2 in Cuijk. Het programma duurt van 13.30 tot 17.00 uur.Inloop: van 13.00 tot 13.30 uur. De deur sluit om 13.30 uur, dus wees op tijd. Meer informatie per e-mail: safinacuijk@icloud.com of kijk op de website www.icsafina.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant