Afbeelding
DorpsDeal van de week

Jubileumdeal: 3x slenderen OF 3x Powerplate EN 3x Utsukusy dieptewarmte

Algemeen 466 keer gelezen

Wie jarig is trakteert! Omdat wij alweer 23 jaar bestaan, hebben we een speciale actie. Maak kennis met Slenderen of Powerplate en 3 x Utsukutsy Dieptewarmte. Je betaalt nu maar €23 (56% korting) i.p.v. 52,50! 

Wil jij lekker bewegen en een gezond figuur krijgen? En dit terwijl jij aan het ontspannen bent?
Dat kan bij Lilian bewegings en afslank instituut! Jouw spieren worden soepeler en sterker en jij zit lekker in je vel. Slenderen is een trainingsprogramma die alle spiergroepen aanspreekt. Dit is goed voor je gezondheid en je bent lekker in beweging. Er zijn aangepaste trainingsprogramma's voor mensen met verschillende gezondheidsklachten. Door je spieren onbelast te bewegen wordt je figuur gecorrigeerd en verlies je centimeters!

Wat is slenderen?
Slenderen is een ontspannen manier van bewegen op gemotoriseerde banken. Elk van de 6 banken activeert of armen, benen, buik, dijen, heupen en rug. Tijdens het slenderen wordt het lichaamsgewicht door de toestellen gedragen, er is geen zwaartekracht, dus slenderen is onbelast bewegen en om die reden ook geschikt voor mensen die beperkt worden in bewegen. Ook kunt u zelf de oefeningen intensiveren door oefeningen erbij te doen. U voelt zich na een sessie niet zo uitgeput maar meestal juist fit doordat de bloedsomloop is gestimuleerd.

Voor wie is slenderen?
Het slenderen is geschikt voor vrouwen en mannen met o.a. rugklachten, artritis, artrose, fibromyalgie, reuma, astma, whiplash, nekklachten, heup/knieklachten, bekkeninstabiliteit en gewrichten die niet overbelast mogen worden. Slenderen is er ook gewoon voor mensen die een uurtje willen ontspannen of niet van sport houden en toch aan hun conditie willen werken.
Deze deal is geschikt voor iedereen: jong, oud, man, vrouw wel of geen klachten, geschikt voor mensen met een beperking.

Slenderen is ook ideaal voor mensen die bezig zijn een paar kilootjes kwijt te raken. Van slenderen alleen verliest u centimeters en weinig gewicht, maar doet u er een goed dieet bij en valt u af dan is dit zeker de oplossing om strak in het vel te blijven. Als u veel gewicht verliest krijgt u veel los hangend vel. Het slenderen zorgt ervoor dat alles weer strak wordt.

De resultaten:
• Gewrichten worden soepeler, men wordt beweeglijker.
• De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, zodat je je fitter voelt.
• Spieren worden na verloop van tijd sterker en veerkrachtiger.
• Verlies van centimeters in omvang door oefeningen te doen en doordat de spierspanning verbetert, ondersteund door gezond eten.
• Strakker worden van de huid, vermindert cellulitis.
• Verbeterde houding.
• Verlichtende werking op rug- en gewrichtsklachten.

UTSUKUSY DIEPTEWARMTE ( BODY THERM)
Geeft de mogelijkheid om de lokale problemen van overtollig lichaamsvet en cellulitis tegen te gaan. Tijdens de behandeling van 50 min. wordt in de bandage een biologische infraroodwarmte ontwikkeld. Snel en duidelijk zichtbaar kan met het GOLF-dieptewarmte-programma het volgende worden bereikt:
• Doelgerichte omvangreductie op specifieke plaatsen van het lichaam.
• Een strakkere en gladdere huid door vermindering van Cellulitis (sinaasappelhuid).
• Chronische pijnvermindering, bijv. bij artrose.
• De dieptewarmtebeleving heeft een positieve uitwerking op uw gehele gezondheid.
• Ontspanning bij kramp.
• Verbetering van de stofwisseling.
• Vermindering van slapeloosheid en nervositeit.

Koop hier je vouchers: 
https://www.dorpsdeals.nl/product/jubileumdeal-3x-slenderen-of-3-xpowerplate-en-3x-utsukusy-dieptewarmte/
Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op DorpsDeals.

Bewegings- en afslankinstituut Lilian
Het Zand 29c • 5831 HG Boxmeer
Tel: 0485 521553
Website: www.lilianboxmeer.nl

Openingstijden
Maandag/dinsdag/donderdag: 09.00 tot 22.00 uur
Woensdag: 18.00 tot 22.00 uur
Vrijdag: 09.00 tot 12.00 uur

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant