Het aantal coronabesmettingen in de regio blijft toenemen.
Het aantal coronabesmettingen in de regio blijft toenemen.

Aantal coronabesmettingen blijft toenemen

112 1.929 keer gelezen

REGIO | In heel bijna Nederland blijft het aantal mensen dat besmet is geraakt met het coronavirus, toenemen. Dit ondanks de sterke maatregelen van het kabinet. Het landelijke aantal positieve tests staat momenteel op 2460 maar neemt helaas rap toe.

Enkel in de gemeente Boxmeer blijft het aantal besmettingen vooralsnog op gelijk niveau. Daar zijn op dit moment twee mensen besmet met het virus. In de gemeente Cuijk is echter sprake van een verdubbeling, van twee naar vier besmettingen. Ook in de gemeente Mill en Sint Hubert is er sprake van een verdubbeling. De teller staat in deze gemeente  momenteel op twee. Sint Anthonis kent van de gemeenten in de regio de sterkste absolute stijging. De teller stond daar op vijf maar de hoeveelheid besmettingen is toegenomen naar acht.

Ook in Noord Limburg blijft het aantal besmettingen toenemen. Waar de gemeente Mook en Middelaar lang besmettingsvrij is gebleven, is ook daar nu bij een persoon het coronavirus geconstateerd. In de gemeente Gennep zijn vier mensen op het moment van schrijven besmet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant